Revolucions

Aquests son els nostres resums de les 4 revolucions industrials

1ra Revolució industrial

 

La revolució agrícola va ser una important transformació que va patir l’agricultura i la ramaderia, del segle XVIII al segle XIX. Va passar a Europa, concretament a Gran Bretanya. Va haver-hi un avenç considerable en la maquinària i els sistemes de conreu; començaven a maquinitzar-se les eines per llaurar i treballar al camp, cosa que optimitzava molt el temps destinat a conrear i que, per tant, permetia augmentar la producció. Aquesta revolució marcà una ruptura en el curs de la història i transformà els éssers humans agricultors i ramaders en manipuladors de màquines. Aquest procés, iniciat a la Gran Bretanya, s’anà imposant lentament a la resta de països europeus malgrat la manca de primeres matèries i de mercats.

coche, vendimia, antiguo, rueda, automóvil, transporte, vehículo, motocicleta, auto, máquina, nostalgia, Vehículo de motor, auto antiguo, Hdr, encantador, motor, belleza, hermosa, Viejos, bonita, clásico, 1912, automóvil, Marca de automóvil, Motor de aeronaves, Parte del motor automotriz, viejo, los dias pasan, Eijinsk, Fotos gratis In PxHere

2na revolució industrial

La Segona Revolució industrial va començar l’any 1870 i va acabar l’any 1914, va ser el descobriment i invencions de màquines i motors per poder utilitzar l’electricitat, al principi continua i més tard l’alterna, i el petroli, les cadenes de muntatge i la producció en massa (Fordisme). Aquest procés es va produir en el marc de l’anomenada primera globalització, que va suposar una internacionalització progressiva de l’economia, i que funcionava de forma creixent a escala mundial per la revolució dels transports. Això va conduir a la seva extensió a més territoris que la primera revolució, limitada a Gran Bretanya, i que arribaria a assolir gairebé tota Europa occidental, Estats Units i el Japó.

computadora, tecnología, antiguo, Internet, negocio, producto, electrónica, partes, motor, alemán, papas fritas, tecnologia computacional, tarjeta madre, Microcontrolador, cableado eléctrico, dispositivo electronico, Parte del motor automotriz, Fotos gratis In PxHere

3ra revolució industrial

La tercera revolució industrial va succeir entre el 1990-1995 i és el fort potencial de canvi que s’aconsegueix mitjançant la convergència de les noves tecnologies en matèria de comunicació i energia ha tingut importants repercussions. En un document publicat pel mateix Jeremy Rifkin titulat La Tercera Revolució Industrial: com a principal innovació internet, l’electricitat ecològica, i les impressores 3D estan marcant el començament d’una era de capitalisme distribuït, estableix que els cinc pilars d’aquesta Revolució. L’arribada dels nous mitjans de comunicació, ja que la televisió i l’Internet han aconseguit que hi hagi més comunicació entre totes les parts del món, facilitant l’accés a la informació per a gairebé tothom.

L’augment del finançament a l’R+D, perquè les investigacions desenvolupades en aquest camp han estat una de les principals causes de l’aparició de nous invents i eines essencials per a l’arribada de la Tercera Revolució Industrial.

La creació de nous sistemes que permeten que les energies renovables puguin donar més beneficis, i no és tan essencial l’ús de les energies no renovables. A això cal afegir la creixent important que s’està donant a la recerca de mesures contra la contaminació, gràcies al que guanyen en importància aquestes energies renovables.

La cada vegada més especialitzada mà d’obra, ja que els estudis superiors són cada dia més comuns, cosa que permet que aquests nous treballadors siguin conèixer-vos de les últimes tendències i siguin capaços de canviar la tecnologia actual gràcies a això.

L’economia i el treball s’han globalitzat, i no hi ha els grans murs que hi havia fa anys entre els països.

Gràcies a les noves tecnologies cada dia és més senzill comunicar-se i moure’s entre grans distàncies.

Grans avenços en les matèries relacionades amb l’energia, cosa que ha permès que els estats més desenvolupats estiguin deixant de banda les energies no renovables i passant a les renovables.

L’augment de la tecnologia intel·ligent, essent cada dia més comú en tots els aspectes de la nostra vida.

computadora, antiguo, militar, equipo, máquina, monitor, electrónica, Crt, residuos, basura, Cables, ordenador personal, chatarra, Monitores, ordenadores, Fotos gratis In PxHere

4ta revolució industrial

La Quarta Revolució Industrial va començar l’any 1995. És la quarta etapa industrial més important que s’ha produït des del començament de la revolució industrial al segle XVIII. Es coneix com a fàbriques intel·ligents. Aquesta quarta etapa es caracteritza per la fusió de tecnologies que encara es practiquen i es desenvolupen, aquesta, està creada mitjançant la física, la biologia i les eines digitals. Aquesta indústria 4.0 és la tendència actual d’automatització i l’intercanvi de dades, particularment en el marc de les tecnologies de manufactura i desenvolupament. Principalment, inclou els sistemes ciber-físics, l’Internet de les coses i la computació al núvol.

computadora, nube, tecnología, cable, Internet, equipo, comunicación, estante, habitación, Tecnología, centrar, sistema, Ethernet, racimo, conexión, red, servidor, ingeniero, datos, informática, redes, Alojamiento, Cluster de ordenadores, Caja del ordenador, centro de datos, rack de servidores, Fotos gratis In PxHere